Районний семінар педагогів-організаторів

22 листопада 2017 року на базі ЗОШ І-ІІ ступенів с.Мокрець відбувся районний семінар педагогів-організаторів "Практичні основи впровадження проектних технологій у позакласній роботі".

Директор школи Квашук В.М. ознайомив присутніх зі школою. Педагоги були приємно вражені зовнішнім виглядом закладу та комфортними умовами навчання школярів.

Наступними етапом семінару стало проведення виховного заходу "Українські вечорниці на сучасний лад, який підготувала педагог-організатор Добржинська Р.М. Потішили учні усіх присутніх піснями, танцями, частівками, дотепними жартами, веселими розповідями, спогадами про те, як колись дівчата гадали. І зустрічали-частували національною стравою - варениками. Захід приніс задоволення не лише учням, а й педагогам, які з цікавістю спостерігали за проведенням вечорниць. Отримали гарний настрій і позитивні емоції.

Також під час семінару було розглянуто теоретичне питання "Народні традиції, як невід'ємна частина формування національної свідомості дитини", з яким ознайомила методист БДТ Заіченко О.Ю.

Зі словами подяки за проведений захід та за роботу у відродженні національних традицій, обрядів українського народу до присутніх звернулася директор БДТ Литвинюк З.І.

А на завершення педагоги-організатори на згадку про зустріч оформили плакат із найкращими побажаннями колективу школи.

/Files/photogallery/754/SAM_1138.JPG

/Files/photogallery/754/SAM_1140.JPG

/Files/photogallery/754/SAM_1141.JPG

/Files/photogallery/754/SAM_1152.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 466

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 15 Вересня 2023

Цей сайт безкоштовний!